2020 doktertje spelen

Beste toneelvrienden,

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om onze opvoeringen van 'Doktertje spelen'op 14, 20 en 22 maart te annuleren. We zijn bezig om een nieuwe datum te zoeken, we zullen deze zo snel mogelijk communiceten. We hopen op jullie begrip en hopen jullie op een later moment allemaal te zien. Toneelgroep Spelenderwijs Landhorst.

Al weer enkele maanden zijn de acteurs van toneelvereniging Spelenderwijs Landhorst druk bezig met repeteren. Dit jaar spelen er maar liefst 3 debutanten mee!

Dit jaar voeren wij het toneelstuk "doktertje spelen" van schrijver Carl Slotboom op. De regie is wederom in handen van Joris Brukx en de speeldata staan ook al vast. Houd 14, 20 of 22 maart 2020 alvast vrij in uw agenda!!

In het komische stuk doktertje spelen is Arie van Zanten een van bankroof verdachte crimineel ontsnapt aan de politie. Op zijn vlucht rent hij een ziekenhuis binnen om zich daar te verschuilen. Hij wordt echter door hoofdzuster Gerda aangezien voor de nieuwe plaatsvervangende dokter van Vliet. Dit zorgt voor de nodige komische momenten in een toch al chaotisch ziekenhuis.

Wilt u weten hoe dit afloopt kom dan kijken naar èèn van onze voorstellingen.