Welkom op onze website

 

doktertje spelen 2020
slide 07
slide 08
slide 09
slide 10
slide 11 2
slide 12
slide 13
slide 14
slide 15
slide 16
slide 17
slide 18
slide 19
slide 20
slide 21

Beste toneelvrienden,

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om onze opvoeringen van 'Doktertje spelen'op 14, 20 en 22 maart te annuleren. We zijn bezig om een nieuwe datum te zoeken, we zullen deze zo snel mogelijk communiceren. We hopen op jullie begrip en hopen jullie op een later moment allemaal te zien. Toneelgroep Spelenderwijs Landhorst.

Wij zijn een amateur toneel vereniging uit het Brabantse dorp Landhorst. Op deze site proberen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van onze toneelvereniging. Landhorst is gelegen in de gemeente Sint Anthonis aan de rand van de Peel.

Toneelvereniging Spelenderwijs brengt jaarlijks een toneelproductie op de planken.
Het seizoen start ( meestal ) in september en de uitvoeringen zijn in maart / april.

Momenteel wordt er al weer hard gerepeteerd voor de uitvoeringen van 2020.De regie is wederom in handen van Joris Brukx. Die samen met de spelers en alle leden van Spelenderwijs er weer een prachtig stuk van gaat maken. En alles uit de spelers probeert te halen wat erin zit. Dit jaar wordt er elke maadag dan ook fanatiek geoefend om er ook dit seizoen weer een succes van te maken.

Toneelvereniging Spelenderwijs beschikt over een aantal spelers van diverse leeftijd. Om elk jaar een uitvoering te kunnen realiseren moet je op elkaar kunnen rekenen. Dat geldt zowel voor de keuze van een stuk, het invullen van de verschillende karakters, het  maken en ontwerpen van het decor en het zoeken naar juiste kleding en rekwisieten. Belangrijk zijn ook bediening van licht en geluid en natuurlijk de public relations.

Denkt u nu: Ik zou er graag meer over willen weten, actief willen deelmenen als speler of een andere rol achter de schermen. Neem dan gerust contact op met één van onze bestuursleden of loop eens binnen op onze oefenavond. Ook dit seizoen is dat op donderdagavond  van 20:00 tot circa 22:30 uur in " De Stek " in Landhorst.